(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Minestrone

Potřebné ingredience
1 konzerva bílých fazolí,
1 konzerva loupaných rajčat,
2 lžíce oleje,
2 str. prolisovaného česneku,
2 nakrájené cibule,
2 plátky slaniny-nakrájené na nudličky,
0,25 hrnku nakrájené petrželky,
1 mrkev- na kostičky,
2 brambory - na kostičky,
kousek celeru -na kostičky,
0,5 hrnku nalámaných špaget,
0,25 hrnku nastrouhaného sýra,
1,5l vývaru,
1 dl červeného vína,
sůl,
pepř.
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibuli,česnek a slaninu,až ja slanina do zlatova.Přidáme mrkev,celer,brambory,polovinu petrželky,nakrájená rajčata i se šťávou,vývar a víno.
Vše vaříme do změknutí.
Osolíme, opepříme,přidáme scezené fazole, těstoviny a sýr.
Vaříme ještě 10 min. Nakonec dáme zbytek petrželky.
Podáváme ozdobené trochou strouhaného sýra.
Vše vaříme do změknutí.
Osolíme, opepříme,přidáme scezené fazole, těstoviny a sýr.
Vaříme ještě 10 min. Nakonec dáme zbytek petrželky.
Podáváme ozdobené trochou strouhaného sýra.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé